Prémiové bramborové těsto s vysokým podílem bramborových vloček. Z těsta je možno vyrobit povidlové nebo tvarohové taštičky, ovocné knedlíky, knedlíky plněné masovou náplní, krokety ve tvaru válečku nebo kuliček.
Kynutý knedlík s příchutí slaniny.
Uzený vývar je skvělý ke zvýraznění chuti nebo jako základ polévek a omáček . Bez přidaného glutamanu sodného.
Skvělá šťáva k masu, která dodá příjemnou chuť. S redukovaným obsahem soli ve finálním produktu o 50%.
Směs na přípravu zdravějších vícezrnných knedlíků obsahující pšeničnou mouku, žitné vločky, pšeničné otruby.
Bezmasý základ na boloňské špagety, lasagne a další omáčky obohacený o hrachovou bílkovinu nahrazující maso.
K zapékání nejen zeleniny, ryb a brambor.
Pro výrobu zeleninového vývaru. Skvělé ke zvýraznění chuti nebo jako základ polévek, omáček atd.
Pro výrobu zeleninového vývaru. Skvělé ke zvýraznění chuti nebo jako základ polévek, omáček atd.Zeleninový vývar bez přidaného glutamanu sodného .
Pro výrobu zeleninového vývaru. Skvělé ke zvýraznění chuti nebo jako základ polévek, omáček atd. Se sníženým obsahem soli o 50%.
Nastavení