Tyrolský knedlík
Kód: 5009
-
Použití:
Žemlové knedlíky s tyrolskou slaninou pochází z rakouské kuchyně.
Výborná příloha k pečeným masům nebo omáčkám, nebo jen se zelím
jako bezmasé jídlo, popřípadě do vývarové polévky -
Způsob přípravy:
1 kg směsi rozmícháme v 600 ml vlažného mléka/vody společně s 30 g
kvasnic. Necháme cca 20 minut vykynout. Po vykynutí vyválíme do
požadovaného tvaru a necháme cca 5-10 minut odstát, poté vaříme v
páře/vodě cca 20 minut. Po uvaření propícháme vidličkou a natřeme olejem. -
Složení:
Pšeničná mouka polohrubá, sušené pšeničné houskové kostky,
pšeničná hrubá mouka, sůl jedlá, sušený špenát, slaninové aroma,
sušená vejce. -
Trvanlivost:
12 měsíců -
Balení:
5 kg -
Alergeny:
lepek, vejce.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bramborová těsta, kynuté knedlíky a další těsta |
---|---|
Hmotnost: | 5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
PROFIpotraviny.cz jsou prodejcem obchodní značky VERA GURMET společnosti KASIA vera, s. r. o.
Pod značkou VERA GURMET jsou prodávány potraviny vyráběné přímo v našich výrobních podnicích po celé ČR a také výrobky jak českých, tak i zahraničních výrobců. Našim hlavním cílem při vývoji nových receptur, stejně jako při výběru nových produktů od dalších dodavatelů je prodávat kvalitní výrobky se skvělou chutí odpovádající českým zvyklostem za rozumnou cenu.
Věřím, že si naše výrobky oblíbíte.
Přeji dobrou chuť.
Robert Hrůza - ředitel VERA GURMET